Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań początkującego gracza.

Cziter03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam państwa chcę dziś ściągnąć smite i czy ktoś może mi wytłumaczyć o co w tej grze chodzi, fajna w ogóle, opłaca się ściągnąć jak że tą gierke?

imetin_logo.png

Opublikowano

Smite jest to ogólnie gra MOBA, jeżeli grałeś w inne gry (tj LoL,DOTA) na 100% wiesz jak rozgrywa mniej więcej wygląda.

Smite (w dosłownym tłumaczeniu; porażenie) opiera się na różnych mitologiach, np Greckich,Rzymskich,Hinduskich,Chińskich itp.

Spośród bogów (czempionów) do wyboru masz różne postacie z wyżej przedstawionych mitologi.

Można wcielić się w herculesa,zeusa,thora i wiele wiele innych postaci których jest ponad 100.

Smite różni się tym od innych gier moba iż widok prezentowany jest z 3 osoby (zza postaci) - W większości moba natomiast występuje widok z lotu ptaka.

Gra wyróżnia sie także dobrym 3D, detale postaci i umiejetnosci są bardzo zróżnicowane i dobre dla oka, zaś same umiejętności są bardzo efektowne (w szczególności ultimate)

Smite juz dziś stanowi poważną konkurencje dla gier takich jak DOTA i LoL. Tak więc serdecznie polecam!

Jeżeli chcesz już zacząć grać w smite to musisz pamiętać że to nie jest zwykłe MOBA, najlepiej poczytaj w internecie zanim np pobierzesz gre, pooglądaj pare krótkich gameplayów to pomoże ci się odnaleźć.

// Poprawka - Bogów jest ponad 60. Nie wiem o czym myślałem pisając to ;p

Opublikowano

Nie zrażaj się i nie wycofuj od tej gry przed około 10lv na takim poziomie ludzie nie mają pojęcia w co grają

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Jest kilka trybów np. arena, assault, 3vs3 czy coqnest. W większości chodzi o zniszczenie wrogiego tytana.

Jest 7 panteonów: Rzymski, Nordycki, Chiński, Hinduski, Grecki, Egipski i Majański. Postaciami są bogowie, jest ich 61 obecnie a nie jak wspomniał przedmówca ponad 100.

Widok jest zza 3 osoby.

W grze jest dużo skinów, lecz niestety większość jest dostępna w limitowanym czasie. W grze można bardzo łatwo zdobyć gemy (Waluta premium) chociażby za codzienne logowanie. Sam przez jakieś 1,5 roku za darmo dostałem coś koło 2500 gemów, z czego jeszcze trochę ominąłem.

Wciąż są ciekawe ewenty.

Jest system komend, dzieki czemu naciskając w trakcie gry cztery przyciski można poinformować szybko sojuszników o zniknięciu wroga, zamiast pingować lub pisać to na czacie. Każdy z bogów posiada do tego własny Voice Pack.

Opublikowano

Oczywiście na start polecam Ci Neith jako huntera napewno Ci hunterzy na start przypadną do gustu aaa potem poleci ;)

ps. Spróbuj Neith jak nie wyjdzie to mejbi Apollo ;)  (postać która wymaga poswiecenia i cierpliwości) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...